آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه

By signing up, I agree to Aramis Safar's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه
کلمه عبور را فراموش کرده‌اید؟

حساب کاربری ندارید؟

چین

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای چین :

۱) شناسنامه ایرانی، کپی صفحات اول و دوم

۲)گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.)

۳)دو قطعه عکس رنگی، در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

۴)دعوت‌نامه (خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کندو در صورتیکه دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.)

۵) بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.

توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.
فرم درخواست ویزای چین