آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه

By signing up, I agree to Aramis Safar's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه
کلمه عبور را فراموش کرده‌اید؟

حساب کاربری ندارید؟

آلمان

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای آلمان :

مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند و کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
۱) شناسنامه ایرانی
۲) گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشدوکپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.)
۳) سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
۴) آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
۵) اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
۶) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
۷) ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸) بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.
۹) بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان
۱۰) در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در آلمان برای کل مدت اقامت

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزای سفارت آلمان دارید که می‌توانید اینترنتی و یا به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.
فرم درخواست ویزای آلمان