آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه

By signing up, I agree to Aramis Safar's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه
کلمه عبور را فراموش کرده‌اید؟

حساب کاربری ندارید؟

هند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور هندوستان :

۱)اصل شناسنامه و کارت ملی .
۲)اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار .
۳)دو قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید .
۴)رزرو هتل و بلیط .
۵)آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی .

انواع ویرا کشور هندوستان :
ویزا توریستی .
ویزا دانشجویی .
ویزا تحقیقاتی .
ویزا تجاری .

نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان :

ویزای توریستی کشور هندوستان از تاریه صدور دارای اعتبار ۳ ماهه است و شما پس ار ورود به کشور هندوستان ۳۰ روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد.

دریافت ویزا توریستی هند حداقل ۲۰ روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .

توجه فرمائید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسید و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .
فرم درخواست ویزای هند