آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه

By signing up, I agree to Aramis Safar's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

آرامیس سفر پارسهآرامیس سفر پارسه
کلمه عبور را فراموش کرده‌اید؟

حساب کاربری ندارید؟

آمریکا

مدارک مورد نیاز در زمان مصاحبه برای ویزای امریکا:

بطور کلی هر متقاضی ویزا امریکا باید مدارکی محکم و مستند را ارائه دهد تا افسر کنسولگری متقاعد شود که وی صلاحیت ورود به خاک امریکا را دارد.

مدارک شخصی و خانوادگی شامل :

۱- پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار ( لازم است پاسپورت شما بعد از زمان صدور ویزا ۶ ماه اعتبار داشته باشد ، لذا چنانچه بعد از مصاحبه پاسپورت خود را تعویض نمایید خللی در پروسه اخذ وبزای شما ایجاد نمی گردد.)
۲- شناسنامه
۳- کارت ملی
۴- سند ازدواج یا طلاق
۵- کارت پایان خدمت یا معافیت ( ویژه آقایان)
۶- صفحه تأییدیه مصاحبه

مدارک شغلی:
۱- گواهی اشتغال به کار
۲- حکم کارگزینی یا بازنشستگی
۳- فیش حقوقی
۴- روزنامه رسمی و آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت
۵- کارت بازرگانی یا پرسنلی
۶- جواز کسب
۷- پروانه بهره وری
۸- پروانه مطب و پروانه دائم طبابت
۹- پروانه سازمان نظام مهندسی
۱۰- گواهی شورای اصناف

مدارک مالی:
۱- گردش شش ماهه حساب بانکی
۲- نامه تمکن یا Bank Statement
۳- سند ملکی قطعی یا وکالتی
۴- برگه خرید سهام و اوراق مشارکت یا هرگونه سرمایه گذاری در بازار بورس یا مؤسسات مالی معتبر.

Appointment confirmation:
ایمیل تائیدیه وقت سفارت را پرینت بگیرید و به اضافه برگه بارکد (confirmation page) در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

نکات مهم :
لازم است کلیه مدارک لازم زمان مصاحبه برای ویزای امریکا خود را به انگلیسی ترجمه نمائید. الزامی برای دریافت مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیست و مهر دارالترجمه کفایت می کند.
دقت کنید تا ۶ ماه قبل از زمان مصاحبه مدارک خود را ترجمه نکنید زیرا اعتبار خود را تا آن زمان از دست میدهد.
در روز مصاحبه یک ربع تا نیم ساعت قبل از زمان مصاحبه در کنسولگری حضور داشته باشید.
درخواست کنندگان ویزای مهاجرتی و نیز درخواست کنندگان ویزای K1 باید ۴۸ ساعت قبل از زمان مصاحبه وقت پزشکی بگیرند و معاینات پزشکی را انجام دهند.
از بردن وسائل اضافی همراه خود در روز مصاحبه خودداری کنید.
اطلاعات و مدارک درست و صحیح به افسر مربوطه ارائه دهید.افسر مربوطه پس از بررسی اپلیکیشن فرم و مدارک به شما خواهد گفت که آیا با درخواست شما موافقت شده است یا خیر.
ویزای امریکا ۳ ما اعتبار دارد که تا آن زمان فرصت دارید برای سفر خود به امریکا برنامه ریزی کنید.

مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای B2:
دعوتنامه اقوام و یا نامه پذیرش بیمارستان , فرم I-134, برگه رزرواسیون هتل.

مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای B1:
دعوتنامه تجاری یا علمی , تاییدیه ثبت نام کنگره و خلاصه مقاله .

مدراک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای F1:
فرم I-20 و برگه تائیدیه پرداخت SEVIS FEE.

مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای J1:
فرم DS-2019 و برگه تائیدیه پرداخت SEVIS FEE ، فرم DS-7002 ( مخصوص برخی دوره های کارآموزی)

مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای M1:
فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.

مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای K1:
فرم I-129F و I-485، طلاق نامه یا گواهی فوت همسر قبلی (درصورت لزوم)، گواهی عدم سوء پیشینه، برگه انجام
معاینات پزشکی، فرم I-134 و هرمدرکی دال بر اثبات رابطه حقیقی با فرد شهروند ایالات متحده امریکا.

مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای E2:
فرم DS-156E و مدارک مرتبط با کار و سرمایه گذاری در امریکا.
مدارک ویژه مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار:
فرم I-129 و I-797، فرم I-129S (مختص متقاضیان ویزای L)

دریافت فرم DS-160 برای سفارت آمریکا
فرم وکالت پیکاپ ویزا